Schoonmaak van
Appartementsgebouwen

Vraag een offerte aan

  

Eén specialisatie om u beter van dienst te zijn

Icarus schoonmaakbedrijf focust enkel en alleen op de schoonmaak van appartementsgebouwen.  Een doorgedreven specialisatie, om u beter van dienst te kunnen zijn.

Een team van 14 schoonmakers en schoonmaaksters staat voor u klaar om op gezette tijden, de inkom, de gangen en de trappen een schoonmaakbeurt te geven.  Meer dan 200 appartementsblokken worden op vandaag door ons team bediend.

Bent u nog geen klant, contacteer ons dan vandaag nog voor een afspraak.

Onze werkwijze

Na het vastleggen van een afspraak, komen wij ter plaatse voor een eerste kennismaking en een rondgang in het gebouw.  De uit te voeren schoonmaaktaken worden besproken, alsook de periodiciteit.

Binnen de drie werkdagen bezorgen wij u een offerte op maat.  In het voorstel staan de uit te voeren werken in detail vermeld.  Na uw akkoord kunnen wij binnen de twee weken starten.

Wij zorgen voor het schoonmaakmateriaal en fris ruikende schoonmaakmiddelen.  Na de schoonmaak wordt een bonnetje achtergelaten in de bus van de contactpersoon.

Icarus schoonmaakbedrijf kan ook de jaarlijkse schoonmaak van de garage voor zijn rekening nemen.  De garagevloer wordt geveegd en machinaal geschuurd, de inrit en de fietsenberging worden gereinigd en de poort wordt gewassen.

Een meerwaarde voor bewoner en syndicus

Als bewoner mag je verlangen dat de gangen en trappen netjes onderhouden worden.  Een propere inkom en lift bepalen immers in grote mate de uitstraling van het gebouw.  Periodieke schoonmaak geeft meerwaarde aan het gebouw.

Ook voor de syndicus zijn net onderhouden gangen van belang.  Zijn klanten – de bewoners – wonen immers graag in een nette omgeving.  Op ons kan de syndicus in elk geval rekenen.  In 13 jaar tijd hebben wij een behoorlijke expertise opgebouwd.  Verschillende syndici doen reeds een beroep op ons.

Referenties

Wij bedienen klanten in de regio’s Ieper, Poperinge en Roeselare.  Klik op de rode markeringen op het kaartje hieronder voor referenties.

 

Vraag een offerte aan