Schoonmaak van
Appartementsgebouwen

Vraag een offerte aan

Onze werkwijze

Na afspraak, wordt door ons een bezoek gebracht aan de residentie.  De uit te voeren schoonmaaktaken worden besproken, alsook de periodiciteit.  Doorgaans wordt er wekelijks of tweewekelijks schoongemaakt, maar vierwekelijkse schoonmaak is ook mogelijk.

Binnen de drie werkdagen ontvangt u de offerte.  Hierin staan de uit te voeren werken nog eens in detail vermeld.  Na uw akkoord kunnen wij binnen de twee weken starten.

Een schoonmaakster of schoonmaker van Icarus schoonmaakbedrijf komt wekelijks of tweewekelijks de inkomhal, trappen, gangen en/of kelder schoonmaken.  Wij zorgen voor professioneel schoonmaakmateriaal en fris ruikende schoonmaakproducten.  Na de schoonmaak wordt een werkbonnetje bezorgd aan de contactpersoon.

Icarus schoonmaakbedrijf kan ook de jaarlijkse schoonmaak van de garage verzorgen.  De garagevloer wordt geveegd en machinaal geschuurd, de inrit wordt gereinigd, de poort afgewassen, ... Ook schoonmaak met hoge druk (trottoir, koer, inrit, ...) behoort tot onze taken.

Als syndicus kan u op ons vertrouwen

Als syndicus staat u in voor het goed beheer van de gebouwen die u in portefeuille heeft.  De keuze van het schoonmaakbedrijf dat de gebouwen onderhoudt is een belangrijke keuze.  Uw klanten - de bewoners - willen immers in een net gebouw wonen. 

Op ons kan u in elk geval rekenen.  In elf jaar tijd hebben wij een behoorlijke expertise opgebouwd, wat betreft het schoonmaken van appartementen.  Wij staan in voor de schoonmaak van ongeveer tweehonderd appartementen.  Verschillende syndici doen reeds een beroep op ons.   

Regio

Wij bedienen klanten in de regio's Ieper, Poperinge en Roeselare (zie onderstaand kaartje).  Klik op de rode markeringen voor referenties. 

Vraag een offerte aan